سرمه اندیشه

  • خانه 
  • عمومی  

پژوهشی

04 خرداد 1396 توسط زهرا كرمي
پژوهشی

میوه و سبزیجات

طبق نتایج یک مطالعه جدید، خوردن مقادیر زیاد میوه و سبزیجات به پیشگیری از بروز انسداد عروق خونی پا کمک می کند.
به گزارش خبرنگار بی‌باک، دکتر شان هفرون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما بر اهمیت وجود میوه و سبزیجات بیشتر در رژیم غذایی تاکید دارد.»

در افراد مبتلا به بیماری عروق محیطی، رگ های پا تنگ و باریک شده که موجب محدودشدن جریان خون به ماهیچه ها می شود و راه رفتن یا ایستادن را دشوار یا دردناک می کند.

محققان در این مطالعه داده های ۳.۷ میلیون نفر با میانگین سنی ۶۴ سال را بررسی کردند و دریافتند افرادی که سه وعده یا بیشتر در روز میوه و سبزیجات می خوردند، ۱۸ درصد کمتر با ریسک ابتلا به بیماری عروق محیطی مواجه بودند.

نتایج مطالعات پیشین همواره حاکی از آن بوده که مصرف مقدار کمتر میوه و سبزی با افزایش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است اما تاکنون مطالعات کافی در مورد ارتباط بین مصرف میوه و سبزی با خطر ابتلا به بیماری عروقی محیطی انجام نگرفته بود.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: اخلاقی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

سرمه اندیشه

جستجو

موضوعات

  • همه
  • اخلاقی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • مشاوره
  • پژوهشی

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس