پژوهشی پیرامون محصولات تراریخته
- پس از گزارش هایی که پیرامون بیماری های مشاهده شده در بدن کسانی که مشخصا در مصرف کنندگان محصولات تراریخته خصوصا در مناطقی که محصولات کاشت نیز می شد می رسید و همین طور آمار میزان بالای مصرف سموم در مزارعی که این محصولات کاشت شده بود در تمام جهان نگرانی های پیرامون این محصولات و عوارض آن ها بوجود آمد تا آنجا که در اکثر کشور های اروپایی ابتدائا قوانینی وضع شد تا از واردات و همچنین کاشت این محصولات در کشور هایشان جلوگیری شود و همزمان آزمایشات مختلفی روی این محصولات و همچنین عوارض آنها روی حیوانات آزمایشگاهی آغاز شد
- یک آکادمی آمریکایی با استناد به مطالعات صورت گرفته بر حیوانات، تأثیرات این اصلاحات ژنتیکی را بر روی ارگانهای صدمهدیده، اختلالات دستگاه گوارش و دستگاه ایمنی بدن، افزایش سرعت پیر شدن و ناباروری عنوان کرد.
- همچنین مطالعات انسانی نشان داد که چگونه اصلاحات ژنتیکی GM مواد غذایی میتواند موادی در درون بدن انسان باقی بگذارد که باعث مشکلات طولانیمدت خواهد شد.
- طبق گزارشهای این آکادمی بهعنوانمثال، ژنها در داخل سس سویا، میتوانند به دی. ان. ای باکتری زنده درون بدن انسان منتقل شوند. همچنین اصلاحات ژنتیکی دروندانه ذرت، سم حشرهکشی تولید میکند که درون خون زنان باردار و جنین آنها یافت شده است.
محصولات تراریخته عامل شیوع بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان
- از بذرهای تراریخته كار خاصی برنمی آید (بازده خاصی ندارند). آنها یا همچنان در برابر علف كش ها مقاوم هستند و یا حشره كش های خاص خود را تولید می كنند كه به معنای ورود سموم از اینراه به زمینهای كشاورزی می باشد. تركیب این دو ویژگی در یك بذر با مهندسی ژنتیكی(stacked events) به مرور افزایش پیدا كرده. آنها در حال حاضر ٣٣٪ از گیاهان تراریخته را تشكیل می دهند.
برخی از دانشمندان و مراکز علمی بذرهای تراریخته را عامل گسترش سرطان میدانند
Description: ۳۸ کشور تراریخته ها را ممنوع کرده اند، اما ما مصرف می کنیم
دکتر عمرانی عضو هیئت رئیسه انجمن ارگانیک ایران و عضو هیئت رئیسه اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در مورد مشکلات تولید محصولات تراریخته می گوید:
بیش از 90 درصد محصولات اکنون حاوی ژن مقاومت به علفکشها هستند. کمیته مشترک سازمان جهانی بهداشت و فائو بر مبنای اظهار نظر انجمن بینالمللی تحقیقات سرطان به این نتیجه رسیدهاند که علفکش غالب در محصولات تراریخته یعنی گلایفوسیت سرطانزاست. در حالی که از زمان تجاری شدن محصولات تراریخته در سال 1996 تاکنون مصرف این علفکش 15 برابر افزایش یافته است.»
وی معتقد است :«این به معنی مخاطرات فراوان سلامت و زیست محیطی است چراکه مادهای که باعث سرطان میشود، عامل ایجاد بیماریهای دیگری مثل آلزایمر، اوتیسم، افزایش سرطانهای گوارشی و عملکرد منفی غدد بدن میشود که افزایش این بیماریها در کشور آمریکا همگام با افزایش تولید محصولات تراریخته رشد معنیداری داشته است استفاده از علفکشها در گیاهان تراریخته مقاوم به علفکش، باکتریهای خاک را از بین میبرند و روند تجزیه بقایای موجودات و تثبیت کربن و نیتروژن اتمسفری را با مشکل مواجه کرده و خاک را به یک توده فیزیکی بیخاصیتی تبدیل میکند.»
مشکلات علف کش انحصاری مونسانتو